A-lagets första förlust

21.01.2016 16:36

Det blev alltså en blytung förlust hemma mot Eslöv med 8-6. I bortamötet vann vi med 8-4 och den största skillnaden denna gången var att både Said och Lenny förlorade mot Eslövs 1:a Jonathan gentemot bortamatchen där våra spelare slog Jonathan. Det var dessutom Saids första förlust mot Jonathan efter 3 vinster!

Lagen följdes åt och vann varannan match ändå till slutet där Eslöv drog längsta strået. I dubbel nr 2 så hade vi ledning med 2-0 i set men tappade det till förlust. Senare brände Gunnar 2 st matchbollar i sin sista match så det var lite stolpe ut. Gunnar gjorde för övrigt sin bästa prestation denna säsongen och spelade bländande pingis mellan varven och var den enda av Arkelstorps spelare som vann 1 set mot Jonathan. Raka motsatsen var det för Lars som gjorde sin sämsta prestation där han inte alls kom igång!

Länk till resultatet!

 

Ikväll är det dags för nya matcher där A-laget åker till Bromölla och B-laget spelar hemma mot Kristianstad. Blir lite ändringar ikväll där Lars går ner till B-laget för att hitta formen och Fogge går omvänt håll. Fogge tillhör egentligen A-laget men pga tidsbrist bara spelat i några få matcher för båda våra lag.