4 seriematcher och 1 cup!

27.11.2015 18:42

Börjar med cupen i Höganäs Open där Lars, Lenny och Joel spelade förra lördagen. Har ingen info om hur det gick för Joel men Lars blev delad 5:a i Herrklass 5 efter att ha åkt ut med 3-1 i set mot en spelare från Malmö. Lenny storspelade och blev 1:a i Herrklass 3 efter att ha besegrat Jangsell, en gammal lagkamrat till oss. Lenny vann med 12-10 i avgörande set så det var en väldigt jämn och spännande final! Resultat från cupen finns på denna länken!

B-laget har spelat 2 matcher, en mot Verum och där blev det vinst med 8-3 på hemmaplan. Matchresultat finns på denna länken!

 Matchen i förra veckan var borta mot Hylta B i en tidig seriefinal! Det började med att Gunnar var försenad och var tvungen att förlora första matchen på WO då Hylta inte gick med på att spela den matchen lite senare. Märkligt att de ska vara så hårda med den regeln i div. 5. Man hade ju förstått det om det var högre upp i seriesystemet men detta triggade bara igång våra egna spelare! Joel spelade bäst och vann alla sina 3 singelmatcher!

Vårt lag låg under med 6-4 efter dubblarna och därefter kom vändningen då alla 4 efterföljande singlarna vanns och B-laget segrade till slut med 8-6. Snacka om vinnarskalle! Matchresultat finns på denna länken!

 A-laget spelade en match hemma mot Kristianstad som blev en riktig gastkramare! Krstd hade värvat Lindgren inför denna matchen som är en duktig spelare från Eslöv. Genast kände spelarna på sig att det skulle bli en tuff match. Dock stod A-laget för årets tapp då ledning med 7-2 blev till lika 7-7 och bara 1 poäng inbringades. 

Efter att Lenny hade legat under med 2-0 i set mot Krstds nya 1:a Lindgren så vände han och vann med 3-2 i set. Stark prestation och lite snopet att Lenny senare skulle förlora mot Valter med 3-1 i set efter dubblarna! Said mötte också Lindgren och förlorade snöpligt med 3-1 i set. Han är en spelare som Said har svårt för då det blivit 3 förluster på 3 försök nu. Conny spelade bländande pingis i första matchen men sen fick han mer och mer ont i kroppen ju fler matcher det blev och han förlorade tyvärr resterande matcher. Den sista mot en spelare han ska slå i normala fall! Lasse fick vikariera från B-laget idag då det var problem att få ihop ett fullt A-lag och han spelade bra och vann 1 singel! Han gjorde även en bra match mot duktiga August och vann 1 set. Matchresultat finns på denna länken!

 A-laget spelade i veckan borta mot Bjärnum A och där blev det vinst med 8-2 efter en bra laginsats från samtliga spelare. Said fick revansch mot Lars Olof som han förlorade mot förra säsongen. Fogge var tillbaka i A-laget efter han haft ont om tid och spelat med B-laget där han vunnit alla singlar i 2 seriematcher. Mot Bjärnum förlorade han 1 match där motståndaren hade ovanligt många turbollar men Fogge kom igen och vann nästa match relativt enkelt! Matchresultatet finns på denna länken!