Premiären i Div. 4

23.10.2016 13:00

Nykomlingen Arkelstorps BTK tog emot förhandsfavoriten till att vinna serien, Winnö IF.

Det visade sig bli en väldigt tuff uppgift att få möta detta laget redan i första omgången och det blev förlust på hemmabord med 8-2.

Då det varit ont om spelare för några är skadade,sjuka och har slutat så fick vi skicka in reserven Lars Svensson som inte hållt i ett rack på några år men som snällt nog ställer upp om det blir kris som i detta fallet. Han vann ingen match men lyckades vinna 1 set efter så lång frånvaro och det var starkt gjort!

Nyförvärvet Martin Axén vann 1 match och ankaret i laget, Joel Nilsson vann 1 match. Niclas Johansson spelar med ett nytt gummi (mellan-nabb) för att prova något annorlunda och unikt. Det tar såklart tid att spela in sig i ett helt annat spelsätt men han kämpade på bra även om det inte blev någon vinst i premiärmatchen.

Det blir till att ladda om batterierna till nästa match som spelas den 16:e november borta mot Nöbbelövs IF. Även det på förhand en tuff motståndare men där ska förmodligen någon A-lagsspelare vara med som har missat de senaste matcherna i div. 3.