Senaste matcherna för A-laget!

06.03.2016 12:54

A-laget spelade seriefinal borta mot Kfum Kristianstad BTF C och det blev förlust med 8-4. Vårt lag kom inte upp i den toppstandarden som behövs i sådana här matcher och Kfum hade plockat in duktiga Tobbe Andersson och till nästa omgång gick Tobbe vidare för att spela i Kfums div. 3 lag. Tobbe vann sina matcher och tappade bara 1 set mot Gunnar.

Kfums andra toppspelare Valter vann även han sina samtliga matcher och för ovanlighetets skulle förlorade Arkelstorp båda dubbelmatcherna och tillsammans med Tobbes och Valters sammanlagda 6 singelvinster blev det 8 vunna delmatcher redan där! Nämnas bör att Said aldrig förlorat mot Valter men denna dagen förlorade Said i 3 raka set! Det var även Saids och Lennys första förlust i dubbel på hela säsongen. Det var alltså inte mycket som gick vägen i denna viktiga match.

 

A-laget laddade om och dunkade tillbaka jumbon Bjärnums BTK A i efterföljande hemmamatch med 8-2. Då Fogge inte kunde vara med så fick Kjell från B-laget hoppa in. Han har haft dålig form och B-laget skulle spela en viktig match och de ville toppa sitt lag så vi hoppades att Kjell skulle försöka finna formen igen med lite coachning från A-lagsspelarna. Kjell spelade bra och lyckades vinna 1 jämn match med 3-2 i set!

 

En bortamatch nu i veckan är ännu inte inrapporterad men det blev vinst efter en bra insats med 8-0 mot tabellfemman Bjärnums BTK B!