Senaste omgångarna i div 3...

31.10.2016 19:15

...spelades i Sölvesborg i lördags. Där ställdes Arkelstorps BTK emot Sjöbo BTK och KFUM Kristianstad BTF.

1:an i laget, Marcus Jangsell kunde inte vara med p.g.a. jobb och Daniel Fogelberg återhämtar sig från sin skada. Istället fick vårt senaste nyförvärv Martin Axén spela div.3 för första gången i karriären.

Kräftgången fortsätter för A-laget där Sjöbo BTK (3:a i tabellen) vinner/loopar över oss med 8-0 och de har ruskigt bra spelare. I den huvudmatchen kom vi alla på efterkälken med fotarbetet flera gånger om och vi fick det inte alls att stämma med spelet. Said Basti var den enda som lyckades vinna 1 set.

Matchen mot KFUM Kristianstad BTF gick desto bättre trots förlust med 8-4. Martin skräller till sig 1 vinst och ABTK:s övriga spelare stod med stora munnar och förstod inte vad som precis hade hänt, vilket var himla roligt för Martins del. Said lyckades äntligen ta sig ur sin djupa formsvacka och vinna 2 singlar och dubbeln ihop med Lenny Nilsson.

Lenny spelade stundals riktigt bra men det ville sig inte hela vägen där det blev 2 förluster i avgörande set. Lars Nilsson som spelade fantastiskt bra mot topplagen senaste spelhelgen, hade en dålig dag där han inte kom upp till någon jämn nivå i singlarna. Lasse och Martin spelade dubbel ihop för första gången och de var nära på att vinna. Det blev förlust med 3-1 i set efter att ha förlorat alla seten med endast 2 bollar i varje set.

Nu blir det ett längre uppehåll tills nästa spelhelg/sammandrag som är i mitten av Januari. Förhoppningsvis ska A-laget kunna ställa upp med ordinarie lag och våra spelare vara i bättre form. Nu behövs det poäng om vi ska lyckas hålla oss kvar i 3:an!

Härnäst blir det extra mkt fokus på fotarbete kommande träningar och sedan deltagande i några cuper för att få några tävlingsmatcher i kroppen och bygga upp vinnarskalle!