Seriematcher i fredags och igår!

10.11.2015 21:52

B-laget begav sig till Kristianstad i fredags för att fortsätta sin segersvit och de vann med hisnande 8-0 denna matchen med. Alla hade spelat bra och endast 4 set tappades till bortalaget. Stark start på säsongen! Nästa match blir nu på torsdag hemma mot Verum.

A-laget hade bortamatch igår mot Winnö. Efter 2 st vinster så var det dags för första poängtappet. Det blev 7-7. A-laget hade 2 spelare som inte kunde spela denna dagen så vi fick slänga in Gunnar som tillhör B-laget.

Hallen hade mycket att önska då det var dålig belysning och halt golv men vi fick göra det bästa av situationen!

Winnö hade toppat sitt lag då de tagit med sin bästa spelare Gunnarsson som knappt förlorar en match i deras A-lag som spelar i div. 3. Han vann alla sina singlar och Conny var den enda som lyckades ta 1 set mot honom. Tyvärr vann deras 2:a Jonas också alla sina singlar.

Vi låg under med 5-3 inför dubblarna då Gunnar hade olyckligt tappat en 2-0 ledning mot deras 3:a och Gunnar hade dessutom 4 matchbollar i 4:e set men när det blev skarpt läge så märktes det att han inte tränat så mycket denna säsongen då kylan inte riktigt var där!

I dubblarna ställdes Said och Lenny mot deras 2 bästa spelare och dubbelformen höll i sig från helgen då Arkelstorpsspelarna vann med 3-0 i set. I andra dubbeln så vann även Conny och Gunnar med 3-0 i set. Ställningen var således 5-5 i totalmatchen efter dubblarna. Sen blev det 2 segrar till vardera lag och det viktigaste för vårt lag var att vi inte förlorade.

Bara att ta nya tag nästa vecka då det blir en viktig och tuff match mot Kristianstads talanger!