Tankar inför helgens Kristianstad Open

15.09.2016 12:47

Joel "Väggen" Nilsson ska tävla i HS 5 kl 10.00 på lördag i den stora fina arenan i Kristianstad! Även om det är tidigt på säsongen och innan ens serierna har börjat så har Joel redan hunnit med 2 st tävlingar. I Öresundsspelen blev han 3:a och i Sölvesborgsspelen blev han 1:a.

Han skojade friskt efteråt och sa " Nu är jag nöjd, nu ska jag sluta tävla." Nu är han dock taggad inför lördagen och vi får se om han kan nå nya framgångar igen!

Så här glad var Joel senast när han för första gången vann en tävling:

 

Lasse "Blixten" Nilsson ska också delta i HS 5. Han missade cupen i Sölvesborg då han hellre valde att njuta av solen och värmen på paradisön Azorerna! Nu är han dock tillbaka och spelsugen. "Drömmen skulle vara att få möta sonen Joel i en rafflande final!" Lasse har fokuserat extra mycket på träningarna för att få till servarna inför lördagen:

 

Said "Släggan" Basti deltar också i HS 3. Said spelar med ett nytt rack denna säsongen med en lite annorlunda spelstil där även attacker så småningom ska komma från backhand-sidan istället för enbart försvarsspel som innan! Detta tar givetvis tid att spela in sig i och för tillfälligt är Said dessutom sjuk men han ska förhoppningsvis hinna bli helt frisk tills på söndag.

Arkelstorps BTK önskar alla våra deltagare i Kristianstad Open, ett stort LYCKA TILL!